Inici arrow TerÓpia Individual SpanishCatalÓEnglish
miÚrcoles, 28 junio 2017
Men˙ d'Inici
Inici
Articles
Cercar
Contacta
Mapa del Web
Men˙ TerÓpies
Somatic Experiencing
EMDR
Ni˝os/Adolescentes
TerÓpia Individual
TerÓpia de Parella
TerÓpia Familiar
Assessorament
Hipnosi
PNL
Novedades
TerÓpia Individual Imprimeix Correu-e

RELACIÓ PSICOTERAPÈUTICA I DESENVOLUPAMENT PERSONAL

El desenvolupament personal és el procés que comencem a fer quan abandonem les falses façanes, màscares o rols, amb els quals hem afrontat la vida, experimentem d'una manera plena els nostres sentiments i fem el descobriment del si mateix en l'experiència.

El potencial humà es basa tan sols en el fet d'adonar-se de la capacitat i l'actitud de cadascú a fi d'explotar-ho i de posar-ho en marxa. L'autoestima és la percepció que tenim de nosaltres mateixos.

Es tracta d'un procés pel qual hem de passar per arribar a convertir-nos en persones d'èxit, cosa que implica, entre altres, l'autoimatge, l'autoestima, l'autovaloració i l'autorespecte d'un mateix.

Allò més important que un ésser humà ha d'alimentar, protegir, cuidar, millorar i acréixer, és ell mateix, la nostra persona interior. Per aconseguir-ho cal emprendre un camí de realització i creixement personals òptim i veritable.

El desenvolupament personal d'un mateix implica autoconeixement, autoestima, autodirecció i autoeficàcia, i ens mena a una vida de benestar personal, familiar, laboral i social, amb l'objectiu que aquesta transformació i aquesta excel·lència ens posin en condicions de ser líders del nou segle. Triomfar o tenir èxit sempre ha format part del que pretenia l'ésser humà a l'hora d'iniciar qualsevol projecte o tasca. Aquesta és la raó per la qual el desenvolupament de l'individu l'ha portat a situar-se en un lloc transcendental en les darreres dècades, tal com constaten una gran munió d'autors que expliquen com aconseguir una manera de ser íntegra i completa que faci que es pugui emprendre amb èxit qualsevol tipus d'empresa.

S'ha demostrat que si ens escarrassem a aconseguir un determinat nivell de qualitat, totes les activitats que duguem a terme les farem en un clima de confiança i comunicació, interactuant amb menys tensions i obtenint resultats productius i sans.

Entre els punts més importants a tractar es troben: el potencial humà, que no és res més que la necessitat d'autovalorar-se. També es tracta l'autoconeixement, l'autoestima i el procés de valoració, entre altres.

El propòsit de la psicoteràpia es fer conèixer els passos que s'han de dur a terme per aconseguir un bon desenvolupament personal i, alhora, tenir una vida de qualitat i èxits.!!

El que s'espera és que en el transcurs del treball de teràpia se superin les perspectives personals de cadascú, que aquest procés sigui al màxim d'útil possible per al desenvolupament integral de la seva vida.