Inici arrow Inici SpanishCatalàEnglish
miércoles, 28 junio 2017
Menú d'Inici
Inici
Articles
Cercar
Contacta
Mapa del Web
Menú Teràpies
Somatic Experiencing
EMDR
Niños/Adolescentes
Teràpia Individual
Teràpia de Parella
Teràpia Familiar
Assessorament
Hipnosi
PNL
Novedades
Benvingut Imprimeix Correu-e

Què és el que ens confon? ... Què és el que ens desborda més sovint del que voldríem? ... Què ens immobilitza? ... Quina idea ens absorbeix durant massa temps?...

Al llarg de la nostra educació formal o quotidiana, rebem una poca o rudimentària formació que, de fet, ens serveix escassament de guia per conviure harmònicament amb les nostres emocions i les dels altres. Malgrat trobar-nos en l'inici d'un nou mil·leni i de pertànyer a una cultura desenvolupada, continuen havent-hi grans dèficits pel que fa a la rellevància que es dóna als sentiments i a les emocions en comparació amb el grau de desenvolupament aconseguit per tot el que és tècnic i racional. És un desequilibri que afecta de ple la vida quotidiana i que dóna lloc a sensacions de buidor i d'inestabilitat.

Des del Centre Adala de Psicologia i Psicoteràpia et convidem a viure un canvi, per mitjà de la relació psicoterapèutica, que promogui el desenvolupament de la teva maduresa i de la teva capacitat per funcionar millor i per afrontar la vida de la manera més adequada possible. Convé tenir en compte, per exemple, la importància dels aspectes psicològics en l'aparició de malalties.

Image La psicoteràpia mira de propiciar que l'individu apreciï i expressi millor els seus recursos latents, i que en faci un ús més funcional.

L'espai psicoterapèutic fa possible que la persona es conegui més a si mateixa i que comenci a reconèixer les seves emocions, obrint-se al que s'esdevé dins seu i adquirint la capacitat de percebre sentiments que abans potser negava o rebutjava.

A mesura que aprèn a escoltar-se, comença també a acceptar-se, a captar amb més precisió els seus propis continguts, a avaluar-se menys i acceptar-se més, cosa que fa possible la consecució d'una coherència més gran i la possibilitat de mostrar-se de forma més oberta tal com és. Són canvis que li permeten aprofundir la seva autopercepció i la seva autoacceptació, ser més obert, millorar l'autoestima i la cohesió interna i, en resum, fer-li més fàcil projectar-se cap al futur.

"Els nostres professionals disposen de certificats d'EMDR."